Persberichten

Baarnsche Courant 21 juni 2019

De vakantie staat voor de deur. Zomer, zon en vrijheid. Iedereen kijkt daar naar uit om in september weer fris aan een nieuw seizoen te kunnen beginnen. Hoewel…. In de wekelijkse repetities van het Groot Nicolaaskoor is het nieuwe seizoen al begonnen. De repetities voor het concert in december zijn al volop aan de gang. Een bijzonder concert zal het worden omdat de dirigent, Paul Mirck, dan voor de 50e keer het Groot Nicolaaskoor zal dirigeren. Het koor is op volle sterkte aan het repeteren. Alleen bij de tenoren kunnen we nog wat extra mensen gebruiken. We studeren nu een heel programma in rondom Bach (onder andere het Magnificat). Maar zoals gezegd; vanaf 7 juli hebben we eerst vakantie. Vanaf 27 augustus wordt er weer iedere dinsdag gezongen van 20.00-22.00 uur in het witte kerkje van de doopsgezinde gemeente, tegenover Albert Heijn. Voor meer info kunt u ook eens kijken op www.grootnicolaaskoor.nl.

Logo:
Image trans4a